Om Smalberget på nett

Nettstedet smalberget.no er opprettet og administreres av undertegnede, Egil Smalberget (1963). Det er min far, Thorsten Smalberget (1927-2010), som har skrevet ned historiene du finner under menypunktene, og det er jeg som er redaktør for de løpende innleggene. Du kan bidra gjennom å skrive i gjesteboka eller sende meg en e-post med det du ønsker å formidle. Et viktig formål med nettstedet er å samle gamle historier for ettertiden, og gjøre de tilgjengelig for alle som har interesse for slekt, historie, krigen og livet på Finnskogen, spesielt Gravberget og husmannsplassene i Smalberget.

Dette nettstedet ble opprettet i 1999, og flyttet over på WordPress-plattform i 2011, en solid web-plattform hvor det etter planen skal ligge i mange år. Nettstedet drives på ikke-kommersiell basis, og kostnadsbæres av undertegnede – rett og slett fordi vi synes det er lærerikt, viktig og morsomt å ta vare på disse historiene for ettertiden, og for alle som har interesse av å lese dem.

Har du synspunkter du ønsker å dele med oss, eller kommentarer, tilleggsopplysninger og annet, hører vi gjerne fra deg.

Thorsten gikk bort 27. desember 2010. Gleden over å vite at historiene hans lever videre her på dette nettstedet, er stor.